Velden zijn niet correct ingevuld

Restaurant De Harmonie in Giethoorn

Bij Hotel Restaurant De Harmonie kunt u naast overnachten ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Of neem bij goed weer plaats op ons terras met prachtig uitzicht over de natuurgebieden van Giethoorn en geniet van een barbecue buffet of bittergarnituur. Heeft u iets te vieren? Ook grotere gezelschappen zijn bij ons van harte welkom voor feesten of partijen!

Lunchen met uitzicht op natuurgebied De Wieden

In ons restaurant bieden wij u de mogelijkheid om te kunnen lunchen a la carte of lunchbuffet. Alle lunchgerechten worden bereid met dagverse producten om u kwaliteit maar bovenal een heerlijke maaltijd te kunnen bieden. Heeft u een arrangement bij ons geboekt? Deze kunt u aanvullend door ons laten verzorgen met bijvoorbeeld een lunchpakket voor onderweg!

Kijk voor meer informatie bij onze dagarrangementen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk de lunchkaart

Streekgerechten of a la cart dineren?

Benieuwd naar de smaken van Giethoorn en omgeving? Laat u dan verrassen door onze streekgerechten zoals gebakken paling of eendenborstfilet. Liever a la cart dineren? Ook dat is bij ons mogelijk. Onze menukaart is namelijk met grote zorg voor u samengesteld.

Bekijk de menukaart

Barbecue op het terras

Bij goed weer kunt u plaats nemen op ons terras. Niet alleen het ons a la carte diner kunt u hier nuttigen, ook is het mogelijk dat wij een barbecue buffet voor u en uw gezelschap organiseren. Dit kan bestaan uit een voorgerecht, diverse producten van de barbecue en daaropvolgend een dessert maar is ook geheel naar wens samen te stellen. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden!

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een locatie met voldoende ruimte, mooie omgeving en uitstekende service? Wij helpen u graag om uw feest of partij te verzorgen! Bij ons kunt u terecht met een gezelschap tot maximaal 40 personen. Graag bespreken wij met u onze mogelijkheden en uw wensen!

Contact