Velden zijn niet correct ingevuld

Arrangementen van De Harmonie in Giethoorn

Ontdek Giethoorn en haar prachtige omgeving en combineer dit met een meerdaagse overnachting  bij Hotel Restaurant De Harmonie in Giethoorn. Ons bedrijf, met eigen aanlegsteiger, is gevestigd aan de dorpsgracht vanwaar u binnen enkele minuten in de oude dorpskern bent of kunt starten met een rondvaart over de diverse wateren die De Wieden en De Weerribben rijk zijn.

Hotelarrangement voor meerdaagse overnachtingen

Giethoorn en Overijssel langer bezoeken dan een dagje? Boek dan één van onze hotelarrangementen om tegen een gereduceerd tarief zowel bij ons te overnachten, als te ontbijten en dineren. Aanvullend ontvangt u van ons ook diverse wandel- en/of fietsroutes om uw verblijf compleet te maken. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan onze hotelarrangementen.

Bekijk arrangementen

Dagarrangement voor diverse activiteiten

Wilt u Hollands Venetië op zijn best ervaren? Boek dan één van onze dagarrangementen. Met een rondvaart door Giethoorn en natuurgebied De Wieden wordt u, onder begeleiding van een gids/schipper, alle bijzondere plekken getoond van het schilderachtige dorp Giethoorn. Bekijk onze dagarrangementen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Activiteiten

Private Canal Cruise Giethoorn

€135 - €250 • Alle leeftijden • 2-8 personen • 1 of 2 uur

Nu boeken!

Arrangement op maat

Naast onze dag- en hotelarrangementen is het ook mogelijk dat wij samen met u een arrangement samenstellen. Afhankelijk van het aantal personen en voorkeur van activiteiten kunnen wij een complete dag voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rondvaart met een luxe sloep en aansluitend een geheel verzorgde diner op ons terras. Wij zorgen er graag voor dat u uw verblijf bij ons als aangenaam ervaart! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels telefoonnummer 0521 361 372 of middels het contactformulier.

Book a boat now!