Velden zijn niet correct ingevuld

Restaurant De Harmonie in Giethoorn

Onderstaande menukaart is momenteel niet beschikbaar. Vanwege de nasleep van de coronatijd bieden we voorlopig een beperkt menu dat dagelijks verandert...

Bij Hotel Restaurant De Harmonie kunt u naast overnachten ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Of neem bij goed weer plaats op ons terras met prachtig uitzicht over de natuurgebieden van Giethoorn en genieten. Heeft u iets te vieren? Ook grotere gezelschappen zijn bij ons van harte welkom voor feesten of partijen!

Lunchen met uitzicht op natuurgebied De Wieden

In ons restaurant bieden wij u de mogelijkheid om te kunnen lunchen a la carte of lunchbuffet. Alle lunchgerechten worden bereid met dagverse producten om u kwaliteit maar bovenal een heerlijke maaltijd te kunnen bieden. Heeft u een arrangement bij ons geboekt? Deze kunt u aanvullend door ons laten verzorgen met bijvoorbeeld een lunchpakket voor onderweg!

Kijk voor meer informatie bij onze dagarrangementen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Streekgerechten of a la carte dineren?

Benieuwd naar de smaken van Giethoorn en omgeving? Laat u dan verrassen door onze streekgerechten zoals gebakken Snoekbaars of Eendenborstfilet. Liever a la cart dineren? Ook dat is bij ons mogelijk. Onze menukaart is namelijk met grote zorg voor u samengesteld.

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een locatie met voldoende ruimte, mooie omgeving en uitstekende service? Wij helpen u graag om uw feest of partij te verzorgen! Bij ons kunt u terecht met een gezelschap tot maximaal 40 personen. Graag bespreken wij met u onze mogelijkheden en uw wensen!

Contact

Book a boat now!