Velden zijn niet correct ingevuld

De Harmonie luxe kamer

Geniet van Giethoorn en haar prachtige omgeving door een overnachting te boeken bij Hotel De Harmonie. U verblijft in een luxe kamer met eigen terras aan het water waardoor u fantastisch uitzicht heeft op natuurgebied De Wieden. Al onze luxe kamers zijn modern ingericht en van alle comfort voorzien.

Faciliteiten luxe kamer

Uw overnachting in een luxe kamer is inclusief een heerlijk ontbijtbuffet. Daarnaast bevat een luxe kamer de volgende faciliteiten;

  • Kingsize tweepersoonsbed
  • Air Conditioning
  • Badkamer met ligbad en toilet
  • Terras aan het water
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bureau/kaptafel
  • Gezellig zitje
  • Kluis

Graag zorgen wij ervoor dat u uw overnachting in ons hotel zo comfortabel mogelijk ervaart. Indien gewenst kan er een extra bed op de hotelkamer geplaatst worden. Informeer hiernaar bij onze receptie of geeft dit aan bij het opmerkingsveld tijdens uw reservering.Luxe kamer Hotel De Harmonie Giethoorn

Overnachting hotelkamer gecombineerd met een diner

U kunt uw overnachting ook combineren met een lunch of diner in ons restaurant. Onze smaakvolle streekgerechten, zoals eendenborstfilet of gebakken paling, worden allen bereid met kwalitatieve dagverse producten. Tevens is het mogelijk om bij mooi weer plaats te nemen op ons terras.

Hotel arrangementen Giethoorn

Wilt u Giethoorn en de nabije omgeving verkennen in meerdere dagen? Wij hebben diverse hotelarrangementen voor u samengesteld om bijvoorbeeld middels een fietsroute natuurgebied De Wieden te verkennen. Speciaal voor gasten van Hotel De Harmonie bieden wij verhuur van fietsen en boten aan. Bekijk de pagina Hotelarrangementen aan voor het gehele aanbod.

Hotelarrangementen

Reserveer uw overnachting

Om een overnachting in een luxe kamer te reserveren kunt u ons reserveringsformulier invullen. Vul hierbij zo compleet mogelijk al uw gegevens in zodat wij uw reservering zo spoedig mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Wilt u liever telefonisch uw overnachting in één van onze hotelkamers boeken of heeft u misschien nog vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0521 361 372. Raadpleeg de pagina contact voor onze overige contactgegevens.

Book a boat now!