Velden zijn niet correct ingevuld

Mogen wij ons voorstellen

Hotel de Harmonie Giethoorn is ideaal voor liefhebbers van watersport en natuur. Gasten kunnen de omgeving verkennen met een fiets of boot, die te huur zijn bij het hotel. De Harmonie biedt ruime hotelkamers, een restaurant, terras en gratis parkeergelegenheid.
Natuurreservaat De Wieden en het oude dorp zijn dichtbij.

Hotel De Harmonie in Giethoorn

In Hotel de Harmonie verblijft u in luxueuze hotelkamers aan het water, in een vriendelijke en gastvrije sfeer. Het hotel ligt aan de dorpsgracht in Giethoorn-Noord en biedt uitzicht op het natuurreservaat 'De Wieden'. De rustige locatie in het waterrijke Giethoorn is perfect voor liefhebbers van varen, fietsen en wandelen. In de omgeving zijn diverse fietsroutes te volgen. Via de receptie kunt u niet alleen fietsen huren, maar ook punters, sloepen en fluisterboten. Het hotel heeft een eigen aanlegsteiger, waar in de zomermaanden rondvaartboten vertrekken.

Onze hotelkamers

De ruime kamers hebben een smaakvol interieur en zijn voorzien van een toilet, douche of bad, een gezellig zithoekje, televisie, kluisje, draadloos internet en een telefoon. Naast deze voorzieningen beschikken de luxe kamers ook over een eigen terras aan de waterkant. In het hotel vindt u tevens diverse vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 125 personen.

Uw Gastvrouw / Gastheer

In 1997 zijn Kathinka en Jan Beenen gestart met Hotel De Harmonie. Ruim 25 jaar dat wij met veel plezier onze hotelgasten ontvangen en het prachtige dorp Giethoorn graag willen laten zien. 

Ontbijtbuffet, lunch of diner

Het ontbijtbuffet staat dagelijks klaar van 08:00 tot 10:00 uur. In het restaurant serveert men lekkere gerechten, die bereid worden met dagverse producten. Op het menu vindt u typische streekgerechten als gebakken paling en eendenborstfilet. Naast à la carte gerechten biedt het restaurant ook dagmenu's. De keuken is open tot 20:00 uur.

Op warme dagen kunt u plaatsnemen op het terras en genieten van het zonnetje en het uitzicht op de langsvarende bootjes. Voor de menukaart zie hier.

Geniet van onze tuin

In de tuin kunt u heerlijk genieten van de natuur en de rust van dit bijzondere natuurgebied.

Gratis internet

In het hele hotel kunnen gasten gratis gebruikmaken van WiFi internet.

Handige informatie

  • Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie
  • Gasten kunnen inchecken tot 22:00 uur
  • Alle kamers in het hotel zijn rookvrij
  • Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor €50 per nacht
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel
  • Bootverhuur met real-time beschikbaarheid en bevestiging
  • Evenementen in Giethoorn
  • Evenementen in de omgeving

 

Book a boat now!